Over mij

Heleen Holman - Schaddé van Dooren

Even voorstellen:

Mijn naam is Heleen Holman-Schaddé van Dooren. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 volwassen kinderen.

Na de middelbare school ben ik naar de Koninklijke Marine gegaan en daar heb ik gewerkt tot aan de geboorte van onze oudste dochter.

Van 1996 – maart 2012 heb ik in zwembad de Schots in Den Helder gewerkt als zweminstructeur en heb daarnaast ook les in aquasporten en trimzwemmen gegeven.

In 2007 ben ik begonnen met de opleiding sportmassage omdat ik door mijn werk als zweminstructeur en zelf sporten, met blessures en masseren in aanraking ben gekomen en er meer vanaf wilde weten.

Van 2008 – 2013 heb ik de selectie van voetbalvereninging JVC op het gebied sportverzorging begeleid. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende blessures.

Op dit moment masseer ik regelmatig gasten van het Inloophuis in Den  Helder. Dit geeft mij veel voldoening.

Per 1 januari 2009 ben ik met mijn praktijk sport- en ontspanningsmassage aan huis begonnen, eerst als hobby en bijverdienste, nu heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Tijdens deze werkzaamheden kwamen er regelmatig vragen naar voren op het gebied van voeding en sport, het nut van van (extra) vitamines enz. Om op deze vragen een correct antwoord te kunnen geven en mijn werkgebied te vergroten ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gaan volgen en inmiddels ben ik daarin afgestudeerd.

HELEEN HOLMAN

Van Foreestweg 15ab
1787 BK Julianadorp
Tel: 0223-645306
Neem contact op
Routebeschrijving

NGS

Ik sta ingeschreven bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage onder licentie nr: 451470.

Tarieven

Meer informatie over mijn tarieven? Bekijk deze pagina of neem contact met mij op.

Aan de slag!

Neem nu contact op en laat je informeren over de verschillende massages.

© Copyright 2013 - 2016 Heleen Holman